Telefon:

06 (30) 950 9465

Nyitva:

Szombat és vasárnap 10:00-17:00

Ahol A Születésnap Nem Csak Dátum, Hanem Élmény

Születésnapi buli
gyerekeknek

Barka Állatsimogató: Ahol A Születésnap Nem Csak Dátum, Hanem Élmény!

Születésnapi Buli Gyerekeknek

Itt a kis szőrös mesélőtársatok, beavatlak  benneteket a Barka Állatsimogató világába, és  megmutatom, miért érdemes nálunk rendezni a legmenőbb gyerekzsúrokat! 

  • Először is, az előkészületek – az olyan, mint egy cica bundáját fésülni – az emberek szerint nem túl szórakoztató, de hát muszáj.
  • Otthoni rendrakást se feledjük- amit a szőrös bundám személyes tapasztalata alapján elmondhatok: nem épp a legkedveltebb időtöltés.

A Barka Állatsimogatóban nem kell aggódnod emiatt, mert szorgos barátaimmal varázslatos rendet és vidámságot teremtünk, anélkül, hogy a szőnyeged habos kakaóban úszna.

  • Ahol a gyerekeknek teret adunk!

A bölcs bagolytól hallottam, hogy van az a kis tényező, amit „nincs elég hely játszani” néven ismertek. Az otthoni bulinál a gyermekek olyan szűk térben vannak, mint a pingvinek egy forró napfény süttette jégtáblán. A Barka Állatsimogatóban pedig olyan teret biztosítunk számukra, ahol ugrálni, rohangálni és száguldozni tudnak, mintha  szuperhősök lennének, de itt a cél nem a világ megmentése, hanem a születésnapjuk ünneplése.

  • Káosz vagy önfeledt szórakozás?

De az otthoni buli különös kihívásai nem érnek itt véget. Elképzelted, hogy a legédesebb kisangyalok egy pillanat alatt képesek káoszt teremteni? A Barka Állatsimogatóban a legrosszabb, ami történhet, hogy egy kisállat bohóckodása miatt kicsordul egy-két könnycsepp. A síró kisgyerek és a tortaszelet a cipőben itt kizárt opció!

  • Ahol a buli nem csak esemény, hanem egész kaland! 

Szóval, miért a Barka Állatsimogató? Mert nálunk nem csak egy születésnapi bulit kapsz, hanem egy igazi kalandot a mesék birodalmában. Itt a gyerekek és barátaik együtt ünnepelhetnek, ahol az állatok és a természet is egyesül a buli varázsában. Mert hisszük, hogy minden születésnapnak különlegesnek kell lennie! 

Röviden összefoglalva: otthoni születésnapi buli = rendrakás, helyhiány, könnyek és káosz; Barka Állatsimogatóban tartott buli = vidám rendetlenség, tágas teret, mosolyok és kaland.

Ahol Minden Születésnap Több, Mint Csak Egy Buli!

... ahol a kijelzőnek szünetet adunk, de az élménynek NEM!

Nem egy szokványos hely vagyunk, ahol a fények mindig vakítanak. Itt inkább a természet szellője frissít, és a madarak csicsergése kíséri a születésnapi tortát. Mi nem a „like”-okra, hanem a vidám kacagásra építjük a bulink sikerét!

Itt, a Barka Állatsimogatóban nem a számítógépek dicsekednek a legnagyobb kijelzőkkel, hanem a természet kijelzői – a fák, a virágok, és néha egy-egy mókásan kacagó mókus.

Mi az a lézerkard? Na, mindegy, itt aztán ilyen biztosan nincs! Nálunk nem kell aggódnod, hogy a gyerek a következő Star Wars hőse lesz, mert nálunk a főszerep a zsákban futásé és a kötélhúzásé! Régi idők játékai, amik még mindig olyan jók, mint egy frissen sült palacsinta!. Nálunk az ultramodern játékok az univerzum messzi-messzi galaxisában léteznek. 

Nem kellenek nekünk azok a modern játszóházak, ahol a falakban több kijelző van, mint egy űrhajó ellenőrzőpultjában. Itt a Barka Állatsimogatóban a gyerekek a természet között szórakoznak, és még a madarak is csiripelnek örömükben. Ha már a természet is támogatja a születésnapi bulinkat, mi másra lenne szükség? 

Itt nem a telefonok kijelzőjének a fénye, hanem a csillagok is ragyognak, és minden gyerek és szülő egyaránt ott sétálhat az űrben, anélkül, hogy megbotlana egy kábelben.

barka allatsimogato_malacka

Vidám születésnapi csomagjainkkal minden pillanat különleges és felejthetetlen lesz!

Születésnapi csomagajánlatok

Képzeld el, ahogy a születésnapi tortád magától repked a levegőben, és a lufik együtt táncolnak a fákkal. Csomagajánlataink a kisállatok irányítása alatt garantáltan a magasba repíti a születésnapi élményeket. Válassz egy csomagot, ha az ég felé vágysz, és készülj fel egy különleges repülésre a Barka birodalmába!

Bari csomag

4 órás időtartam az állatsimogató területén
3.000 Ft /fő
min.15 fő
Zoo csemege
Hűtővel felszerelt külön terem
Születésnapi Barkás emléklap
4 órás időtartam az állatsimogató területén

Csacsi csomag

4 órás időtartam az állatsimogató területén
6.000 Ft /fő
min.10 fő
ZOO csemege
Hűtővel felszerelt külön terem
Születésnapi Barkás emléklap
Tanyasi vetélkedő animátorral (kötélhúzás, zsákban futás, stb.)
Időtartam kb. 40 perc
Sétalovaglás
Ajándék a születésnaposnak

Nyuszi csomag

4 órás időtartam az állatsimogató területén
5.000 Ft /fő
min.10 fő
Zoo csemege
Hűtővel felszerelt külön terem
Születésnapi Barkás emléklap
Tanyasi vetélkedő animátorral (kötélhúzás, zsákban futás, stb.)
Időtartam kb. 40 perc

A Barka Állatsimogatóval a születésnapod életre kel!

Időpont foglalás, és bővebb info:

+3630 950 9465

Barka Állatsimogató Dunakeszi | Telefon: 06 (30) 950 9465 | E-mail: [email protected]

© 2023 Minden jog fenntartva Barka Állatsimogató – Dunakeszi

Barka Halloween

10.29.