Telefon:

06 (30) 950 9465

Nyitva:

Szombat és vasárnap 10:00-17:00

Nálunk minden simogatás egy mosoly, és minden pillanat egy kaland

Kapcsolat

Mi vagyunk a gyerekek kedvenc helye!

Nyitva:

Szombat- Vasárnap: 10:00-17:00

Telefonszám:

+36 30 950 9465

Cím:

Google Maps – Barka Állatsimogató nevet kell csak beírni, konkrét címünk nincs, mert külterületen vagyunk.

Megközelítés

 • Google Maps – Barka Állatsimogató nevet kell csak beírni, konkrét címünk nincs, mert külterületen vagyunk.
  Rendezvények idején kihelyezett táblákkal is segítünk, hogy könnyen odatalálj hozzánk, keresd az „Állatsimogató” feliratú táblákat.
 • Gyalog:
  308-as, vagy 310-es Volánbusszal Budapest-Dunakeszi-Fót vonalon vagyunk megközelíthetőek, leszállni a Fót-Kazinczy utcai megállónál kell. Innen kb. 20 perc séta.
 • Autóval:
  Fót felől: A Németh Kálmán úton (sokan Felső útnak nevezik) elhagyni Fótot, és a 2/A fölött áthaladó felüljáró előtt elfordulni jobbra (a körforgalomban a „Hulladéklerakó” tábla irányában, az első kihajtón). Majd az első lehetőségnél balra kell kanyarodni lefele az úton, az erdő irányába.

 • Dunakeszi felől: A Kossuth Lajos utcán (sokan felső útnak nevezik) elhagyni Dunakeszit, majd a 2/A fölött áthaladó felüljáró után elfordulni balra a salaklerakó felé. (A körforgalomban a „Hulladéklerakó” tábla irányában kell kihajtani.). Majd az első lehetőségnél balra kell kanyarodni lefele az úton, az erdő irányába.

 • Budapest irányából: A 2/A-ról: Dunakeszi, Fót lehajtóról egy körforgalomhoz érünk, a harmadik lehajtónál kell kihajtani (a „Hulladéklerakó” irányába ). Majd az első lehetőségnél balra kell kanyarodni lefele az úton, az erdő irányába.

Barka Állatsimogató Dunakeszi | Telefon: 06 (30) 950 9465 | E-mail: [email protected]

© 2023 Minden jog fenntartva Barka Állatsimogató – Dunakeszi

Barka Halloween

10.29.