Telefon:

06 (30) 950 9465

Nyitva:

Szombat és vasárnap 10:00-17:00

Iskolai kalandok, baráti kacagások: Csoportos élmények a Barka Állatsimogatóban!

Csoportos állatsimogatás

Ahol az állatok a tanárok, és a Barka a kihagyhatatlan óra!

Üdv a Szabadságban: Csoportos vidámság és állatsimogatás Egyszerre!

Csoportos állatsimogatás a Barka Állatsimogatóban

A Barka Állatsimogató mindenkit szeretettel vár, akik egyedi, szórakoztató és tanulságos élményekre vágynak csoportosan! Legyen szó osztálykirándulásról, ovis vagy iskolás csoportos látogatásról, baráti társaságokról vagy éppen egy csapatépítő tréningről, nálunk mindenki megtalálja a számára legérdekesebb pedagógiai programot.

  • Létszám, rugalmasság: Csoportos látogatásra már 15 főtől van lehetőség, egészen akár 300 főig. Nagyobb létszám esetén pár csoportra bontjuk őket, hogy mindenki közel kerülhessen az állatokhoz.

  • Program: Kollégáink szakértő vezetésével végigkísérjük a csoportokat az Állatsimogatón, közben érdekességeket hallhattok az állatokról, utána a gyerekek akár játszhatnak is.

  • Időtartam és ár: A program körülbelül 3 órás, és mindössze 1900 Ft/fő. Pedagógusoknak (csoportonként maximum 3 fő) a részvétel pedig díjmentes.

Miért ajánljuk a csoportos állatsimogatást a Barka Állatsimogatóban?

  • Egyedi élmények: A csoportok számára személyre szabott, egyedi élményeket kínálunk, amelyek örökre emlékezetesek maradnak.
  • Rugalmas létszámkezelés: Fogadunk kisebb és nagyobb csoportokat is, hogy mindenki teljes mértékben élvezhesse a programot.
  • Megfizethető ár: Mindössze 1600 Ft/fő áron biztosítjuk a felejthetetlen élményeket.
  • Díjmentes részvétel pedagógusoknak: Csoportonként maximum 3 pedagógusnak a részvétel ingyenes.
Állatsimogatás- ismerkedés az állatokkal Dunakeszin

100

%

A Barka Állatsimogatóban csoportosan nem csak az állatokkal való közvetlen kapcsolatot élhetik át a résztvevők, hanem egy teljes program keretében megismerkedhetnek az állatok életmódjával, gondozásuk fortélyaival és egyedi jellemvonásaikkal. A kíváncsiság és tudásvágy szövetségében minden pillanat értéket teremt, és emlékezetessé teszi a csoportos látogatást.

Barka Állatsimogató Dunakeszin – Ahol Kalandok és Simogatások Találkoznak

Kalandra fel!

A csoportos állatsimogatás nem pusztán egy program, hanem egy élmény, amely mélyebb kapcsolatokat és boldogságot hoz létre.

Összehoz Bennünket: Az állatok egyedülálló képességgel rendelkeznek: Összehozzák az embereket. A csoportos állatsimogatás alatt megfigyelhetjük, ahogy a résztvevők könnyedén elengedik a hétköznapi gondjaikat, és egymás felé fordulnak, a közös élmények örömében.

Jótékony hatások: Az állatokkal való kapcsolatnak számos jótékony hatása van. Tudományosan is bebizonyított, hogy az állatok simogatása és közelsége csökkenti a stresszt, javítja a hangulatot és még a vérnyomást is normalizálhatja. Ezek az élmények nem csak örömet hoznak, hanem egészségesebbé is teszik az életet.

Felejthetetlen élmények: Az állatsimogatás nem csupán egy szórakoztató program, hanem egy életre szóló élmény, amit a csoportos látogatások még különlegesebbé tesznek. Az együtt átélt pillanatok mély nyomot hagynak, erősítve a csoporttagok közötti kötelékeket.

Hogyan működik?

Az állatok varázsa nem csak szórakozást hoz, hanem az emberek közötti kommunikáció és kapcsolatépítés egyedülálló eszközévé válik. Az ovis és iskolás csoportos látogatások során a gyermekek tanulnak az állatokról, miközben kiváló pedagógiai programban vehetnek részt.

Ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget! Jelentkezzenek most, és osszák meg ezt az egyedi élményt csoportjukkal a Barka Állatsimogatóban!

Barka Állatsimogató Dunakeszi | Telefon: 06 (30) 950 9465 | E-mail: [email protected]

© 2023 Minden jog fenntartva Barka Állatsimogató – Dunakeszi

Barka Halloween

10.29.