Telefon:

06 (30) 950 9465

Nyitva:

Szombat és vasárnap 10:00-17:00

Állatsimogató mozgásban: Vidd magaddal az élményeket!

Mobil állatsimogató

Országos életöröm: Minden ponton és minden korosztálynak!

Éld Át a Csoda Pillanatait: A Mobil Állatsimogató Mindenhol Veled Van!

Mobil Állatsimogató – Az élmény, ami életre szól

Legyen szó születésnapról, céges rendezvényről vagy családi összejövetelről, mi garantáljuk a felejthetetlen élményt az ország bármely pontján, bármely napján.

Interaktív élmény minden korosztálynak: A Mobil Állatsimogató nem csupán egy esemény, hanem egy interaktív élmény, ahol a gyerekek a kisállatokkal játszhatnak, a felnőttek pedig visszatérhetnek a gyermekkor édes emlékeihez. Mindezt úgy, hogy közben az összes résztvevő életre szóló emlékekkel gazdagodik.

Rugalmasság, Ahogy Te Akarod: Mi elhozzuk az állatsimogató élményét oda, ahova csak kívánod. Legyen az egy iskolai program, óvoda udvara, vagy akár a nagymamának az idősek otthonában – mi ott vagyunk, ahol a mosolyokra és az állatok szeretetére leginkább szükség van.

Szórakozás a gyerekeknek, élmény az időseknek: Állataink mindig készek arra, hogy becézzenek, simogassanak és boldogságot sugározzanak. Hozd el a gyerekeket, engedd meg az időseknek, hogy nosztalgiázhassanak, és élvezzétek együtt az állatsimogatás nyújtotta örömöt!

Országos kitelepülés: Nincs olyan helyszín, ahol a Mobil Állatsimogató ne tudna megjelenni. Kitelepítjük az életörömöt az ország bármely pontjára, bármely napján.

386833706_1693594117819934_6662293174830967076_n

100

%

Az ország bármely pontján, bármely napján, a Mobil Állatsimogató nem csupán egy szolgáltatás, hanem egy szívhez szóló kaland, ahol a rugalmasság és a kényelem találkozik az élvezetes pillanatokkal, hogy minden esemény felejthetetlenné váljon.

Barka Állatsimogató Dunakeszin - Ahol Kalandok és Simogatások Találkoznak

Miért fontos, hogy a gyerekek megismerkedjenek az állatokkal?​

A gyerekek számára elengedhetetlen, hogy már kis koruktól megismerkedjenek a körülöttük élő állatokkal. Ez az élmény nem csupán szórakoztató, hanem számos pozitív hatással is jár:

  1. Empátia Fejlesztése: Az állatokkal való kapcsolat kialakítása növeli az empátiát és a felelősségtudatot a gyerekekben.

  2. Természettudományos Készségek Fejlesztése: Az élőállatokkal való kölcsönhatás segíti a természettudományos érdeklődésüket és kíváncsiságukat.

  3. Kommunikációs Készségek Erősítése: Az állatokkal való interakció segít a gyerekeknek a kommunikációs készségeik fejlesztésében.

  4. Stressz Csökkentése: Az állatok jelenléte pozitívan befolyásolhatja a gyerekek mentális egészségét, csökkentve a stresszt és növelve a boldogságot.

Születésnapok és családi ünnepek: Adj egy kis különlegességet a születésnapnak vagy családi ünnepnek! Legyen a kerted a simogatás birodalma, és hozd be az állatok kavalkádját az ünnepelt vagy vendégeid örömére.

Céges rendezvények: A csapatépítéstől a családi rendezvényekig, a Barka Mobil Állatsimogatóval emeljük meg a rendezvényed szintjét egy élménydús és közös élményekkel teli nappal.

384559604_307138902035829_756995566335284478_n

Barka Állatsimogató Dunakeszi | Telefon: 06 (30) 950 9465 | E-mail: [email protected]

© 2023 Minden jog fenntartva Barka Állatsimogató – Dunakeszi

Barka Halloween

10.29.