Telefon:

06 (30) 950 9465

Nyitva:

Szombat és vasárnap 10:00-17:00

Barka Állatsimogató, ahol a gyermekkor varázsa él

állatsimogató

Nálunk nemcsak az állatok, hanem az élmények is simogatnak!

Barka Állatsimogató, Ahol Az Élmények Élnek

Barka állatsimogató, Dunakeszi

Nosza, hadd meséljek még egy kicsit arról a varázslatos helyről, a Dunakeszi Állatsimogató-ban, ahol a szőrös, szárnyas, és szőrtelen állatok is egyaránt otthonra lelt.

Itt, az 5 és fél hektáros paradicsomban nem csak állatok szorgoskodnak, hanem a jókedv is kibontakozik. Ha valaha is vágytál arra, hogy egy lámával szelfizhess, vagy egy csetlő-botló kis malackával dumálgass, akkor a Barka Állatsimogató-ban, nálunk a helyed.

Itt a lehetőség, hogy a bárányokat simogasd, a nyuszikat puszild, és a kecskegidát íncsiklanó Zoo Csemege falatokkal kényeztesd. Az állatok itt sztárok, szóval ne csodálkozz, ha a kacsa próbálkozik autogramokat osztogatni.

De azoknak sem kell szomorkodniuk, akik inkább a kalandozást preferálják a simogatás helyett. Szalmalabirintus, szalmaugráló, játszóterek – itt az a baj, hogy a gyerekek még az ebédjüket is elfelejtik, annyira belefeledkeznek a mókába. Családi program vagy hétvégi program gyanánt, nálunk garantált a szórakozás. Persze, nem kell szomorkodnod, hiszen a büfénkben olyan finomságok várnak, hogy a háziasszonyok is megnyalják a tíz ujjukat. Itt megpihenhetsz, miközben a szíved a struccok táncára perdíted.

Egy kis figyelmeztetés az otthoni szakácsoknak: Kérünk, hogy ne etessétek meg az állatokat házi finomságokkal! Nem akarjuk, hogy a malackáknak megváltozzon az alakjuk a házi pogácsától. Ami viszont biztosan belefér, az a Zoo Csemege. Nem tartalmaz semmi hókuszpókusz anyagot, csak tiszta örömöt és boldogságot az állatoknak. Egészséges, finom és a lámák imádják, mint egy jó divatmagazint.

Szóval, ha valaha is azt érezted, hogy az életed valami kis szőrrel és madárral lenne még színesebb, gyere el hozzánk a Barka Állatsimogatóba… csak az idő ne rohanjon olyan gyorsan, mint a struccok a párzási időszakban. Várunk szeretettel, a csókos bárányok és a kacsák seregével együtt!

A Barka Állatsimogató egy teljes élményt kínál az állatsimogatás és szórakozás szerelmeseinek

Mi található még nálunk?

A Szalmalabirintus nem csak egy egyszerű labirintus, hanem egy érzékletes utazás. 

A Szalmaugráló egy kihagyhatatlan állomás a gyerekek és a felnőttek számára egyaránt.

A játszóterek nem csak játszóterek, hanem olyan helyek, ahol minden egyes játék mesévé válik.

Közvetlen Kapcsolatok, Egyedi Pillanatok- Itt Az Állatok A Barátok, És A Barátok Az Élmények!

Hogyan kezdődött?

2018-ben, amikor a „Barka Állatsimogató” megszületett, a küldetésünk egyértelmű volt: megrázzuk az állattartás porát, hogy egy új dimenziót nyissunk az élményeknek. Nem elégedtünk meg a megszokottal, hanem újragondoltuk az állatokkal való együttélést. Elhatároztuk, hogy olyan környezetet teremtünk, ahol a bundás barátaink nem csak léteznek, hanem virágoznak is. A szabadság és természetesség szellemében terveztük meg azt az otthont, ahol nem csak az állatok, de maga a szabadság és boldogság is lakozik. 

A lovakat sem hagytuk figyelmen kívül – tágas legelőkkel öleltük körül őket, mert hisszük, hogy a nagy mozgás lehetősége boldogságot teremt mind ló, mind ember számára. Itt nem csak látni lehet a szabadságot, hanem érezni is.

Hogyan tovább?

Az állandó fejlődés és minőségi szolgáltatások iránti elkötelezettségünk nem ismer határokat. A tanyát folyamatosan szépítjük, alakítjuk és folytonosan csiszoljuk, mint a gyémántot. A Barka nem csupán egy hely, hanem egy folyamatosan fejlődő történet, ahol a kívánságok és szükségletek mindig elsődlegesek. Ha másoknak csak egy tanya, nekünk ez a világunk, és mindig új fejezetekkel bővítjük a könyvet.

Csatlakozz hozzánk ebben az izgalmas utazásban, ahol a szabadság szárnyakat kap, és a természetesség nem csak egy kifejezés, hanem a mindennapok része.

viber_kép_2024-02-04_09-55-03-910

100

%

A belépőjegyünk nem csupán egy sima belépő, hanem egy apró támogatás, amivel segíted, hogy továbbra is megőrizzük ezt a varázslatos környezetet, és állatainknak méltó otthont biztosíthassunk.

Házirend

  •  Ne hagyd egyedül a gyerekeket az állatokkal. Fontos, hogy mindig felnőtt felügyelettel legyenek a kicsik.
  • Kérjünk, hogy az állatok közelében kerüld a szaladgálást, hangoskodást, valamint hirtelen mozdulatokat.
  • Kérjük, hogy az állatokat ne etesd! Az otthonról hozott ételek, a növények letépett levelei, termései  az állatokat megbetegítheti. A Zoo Csemege összetevői nem tartalmaznak vegyszereket, káros anyagokat, így minden növényevő állatnak adhatók.
  • Fontos, hogy mindenki a saját felelősségére látogathatja az állatsimogatót, így kérünk mindenkit, hogy figyelmesen kövesse az előírásokat és szabályokat.
  • Kutyát és egyéb más állatot az állatsimogató területére behozni tilos!
Szamarak nézelődnek a tanyán az állatsimogatóban.

Tapasztalt Tibi, és Nyomozó Nóri

Vezérőrnagy és büntetés-végrehajtási ezredes

Barka Állatsimogató Dunakeszi | Telefon: 06 (30) 950 9465 | E-mail: [email protected]

© 2023 Minden jog fenntartva Barka Állatsimogató – Dunakeszi

Barka Halloween

10.29.