Telefon:

06 (30) 950 9465

Nyitva:

Szombat és vasárnap 10:00-17:00

Mikulásvarázs

Barka Állatsimogató: Ahol az Ünnepi Csodák Életre Kelnek

Családi Mikulásvarázs a Barkában – Egy Varázslatos Ünnepi Esemény

Kedves Szülők és Gyerekek!

Ahogy a decemberi hópelyhek lágyan hullanak a világra, úgy hívogatunk benneteket és családotokat egy meghitt ünnepi összejövetelre a Barka Állatsimogatóban. Emlékeztek még, milyen volt gyermekként izgatottan várni a Mikulást, amikor a fenyőfa alatt állva, csillogó szemekkel lestétek a titokzatos ajándékokat?

A házat megtöltötte a frissen sült mézeskalács illata, a forró csokoládé melegítő érzete. A szívetek minden dobbanásával együtt vártátok a pillanatot, amikor megpillantjátok az ajándékokat, melyeket én, a Mikulás, hagyok a cipőtök mellett.

December 3-án a Barka Állatsimogatóban megrendezésre kerül a „Családi Mikulásvarázs a Barkában” esemény. Szeretettel várunk minden családot, hogy együtt idézzük fel a régi szép idők emlékét. A csillogó gyermekszemek és a csengő nevetés töltse be a teret, ahogy együtt várjuk a Mikulást.

Készüljetek, kedves kicsik és nagyok! Hozzatok Mikulásnak írt leveleket és szívből rajzolt képeket. Az esemény napján a belépődíjak a következők: 3000 forint a gyermekjegy, 2000 forint a felnőttjegy, a 2 év alatti kicsiknek a belépés ingyenes.

Míg a gyerekek izgatottan várnak rám, ti, drága szülők, merüljetek el az emlékekben, és élvezzétek a forró tea meghitt melegségét. Ne hagyjátok ki ezt a varázs99latos lehetőséget, hogy együtt, családként élhessétek meg a Mikulás várásának örömét.

Szeretettel várlak mindenkit!

A Ti örök Mikulásotok 🎅✨

Cím: Barka Állatsimogató
Időpont: 2023.12.03. 9:30- 16:30
Jegyek: Gyerek jegy: 3000 Ft, Felnőtt jegy: 2000 Ft, 2 év alattiaknak: Ingyenes belépés

Családi Mikulásvarázsa Barka Állatsimogatóban

100

%

Az év legszebb időszakában, a Barka Állatsimogatóban, a Mikulás nem csupán egy legendás alak, hanem egy élő, szívet melengető csoda, ahol a meghittség és az ünnepi varázslat találkozik az örömteli pillanatokkal, hogy minden családi összejövetel felejthetetlenné váljon.

Barka Állatsimogató Dunakeszin - Ahol Kalandok és Simogatások Találkoznak

Ne Hagyd Ki! Mikulás Rejtélyes Levéllel Köszönti a Barka Állatsimogató Vendégeit!

 **Kedves Szülők!** 
 
Ahogy a  decemberi hópelyhek lágyan pihennek a világra, úgy hívogat benneteket és családotokat egy meghitt ünnepi összejövetel, ahol a múlt és a jelen varázslatosan fonódik össze. Gondoljatok csak vissza, milyen volt gyermeki szemmel várni az érkezésem, mikor minden pillanat varázslatot rejtett. Most itt az alkalom, hogy mindezt saját gyermekeitekkel is átélhessétek. December 3-án, a  Barka Állatsimogatóban megszervezzük a „**Családi Mikulásvarázs a Barkában**” című eseményt, 10 órától egészen 17 óráig. Ezen a különleges napon szeretettel várunk minden családot, hogy együtt idézzük fel a régi szép idők emlékét, mikor a csillogó gyermekszemek és a csengő nevetés töltötte be a teret.
 
Készüljetek, kedves kicsik és nagyok! A Mikulásnak írt levelekkel és szívből rajzolt képekkel érkezzetek, hiszen az elmúlt évben kapott kedves rajzaitok a szánkómat is megtöltötték melegséggel. Az esemény napján a belépődíjak a következők lesznek: 3000 forint a gyermekjegy, 2000 forint a felnőttjegy, és ne feledjétek, a 2 év alatti kicsiknek a belépés továbbra is ingyenes.
Míg a gyerekek izgatottan várnak rám, addig ti, drága szülők, merüljetek el az emlékekben, és élvezzétek a forró tea meghitt melegségét, mellyel szívesen kínálunk mindenkit ezen a csodás napon.
 
Ne hagyjátok ki ezt a varázslatos lehetőséget, hogy együtt, családként élhessétek meg a Mikulás várásának örömét, ahol a gyermeki ámulat és a családi szeretet teremt meg egy igazán felejthetetlen napot. 

Szeretettel várok mindenkit!

A Ti örök Mikulásotok 
 
Cím: Barka Állatsimogató
Időpont: 2023.12.03., 9:30-16:30
Gyerek jegy: 3000 Ft
Felnőtt jegy: 2000 Ft
2 év alattiaknak: Ingyenes belépés
Családi Mikulásvarázsa Barka Állatsimogatóban

Barka Állatsimogató Dunakeszi | Telefon: 06 (30) 950 9465 | E-mail: [email protected]

© 2023 Minden jog fenntartva Barka Állatsimogató – Dunakeszi

Barka Halloween

10.29.